16 augusti 2007

Till en liten tant.

Visste jag var du fanns skulle jag skicka en skiva till dig.






En skiva för alla som vill läka det inre barnet. Känsla i musiken och sången hjälper dig att öppna upp ditt hjärta. Musiken är läkande på djupet med sin stillsamma ton och Shania Nolls vackra röst. Lynns på sångerna som om de är gjorda just för dig och låt dig vaggas in i den mjuka, kärleksfulla värmen som förmedlas.

Kommentarer:

Helande! 2007-07-26 [Anmäl]
Köpte denna skivan när jag ville ta kontakt med mitt inre barn. Texterna på cd,n gick direkt in i hjärtat och själen och kändes otroligt helande. För mig funkar skivan jättebra när jag har gråt inom mig som jag har svårt att släppa fram. Det enda negativa är väl att musiken låter lite gammaldags, men hänger man inte upp sig på det uatn bara tar in den läkande kraften så rekommenderar jag denna varmt för alla som vill lära sig älska och skydda sitt inre barn! (Betyg: 4)
/Helena

Änglaröst 2005-04-10 [Anmäl]
Mycket lugnande och vackra röster.Fin att lyssna på och lugna ner sin egen själ. (Betyg: 4)
/vattukvinnan

Utsökt vackert 2003-09-24 [Anmäl]
Det här är en CD som jag haft mycket nytta och glädje utav i mitt eget kris och chockarbete. Under en lång period av mitt liv hade jag den som enda livlina och jag kan varmt rekommendera den. Man fylls av en trygghet och av Mariaenergi, en riktigt genuin stöttepelare. Shaina Noll lyckas med konststycket att bli personlig, ja rentav moderlig, med var och en som lyssnar på hennes sånger - sånger till det inre barnet. (Betyg: 5)
/Moonwater



Här finns mer info.

5 har en åsikt:

Anonym sa...

Tack!

Anonym sa...

Tack Dixie!
Jag hittade den och beställde den.
Lilla jag tackar dig och kramar om.

Jessica sa...

Hoppas att du tycker om den. ;)

Jessica sa...

Förresten lilltanten. Ta dig en stund för dig själv när du lyssnar på den. Den är stark och kräver respons.

Så var det för mig.

Anonym sa...

Ska tänka på det. Tack.

Lilltanten, Stortanten, Bastanten, Kombatanten.. ;)